Partioon ilmoittautuminen 2022-2023

Luethan nämä ohjeet huolellisesti ennen ilmoittautumisen tekemistä

  1. Varsinainen ilmoittautuminen toimintaan tapahtuu alla olevan linkin kautta. Linkki on auki 12.8.2022 klo 23.59 saakka. Kaikki ilmoittautumiset ovat samanarvoisia, käytössä ei ole "nopeat syövät hitaat" -järjestelmää. Ilmoittautua voi siis kaikessa rauhassa.
  2. Uusia partiolaisia otetaan mukaan toimintaan sen mukaan kuin ryhmille on vapaaehtoisia johtajia. 
  3. Ilmoittautumislomakkeen "Lisätietoja" -kenttään pyydämme teitä listaamaan kaikki ne arkipäivät, jolloin kokoontuminen lapsellenne sopii. Ryhmät kokoontuvat maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin tai torstaisin.
  4. "Lisätietoja" -kenttään voi esittää myös kaveritoiveen, mikäli lapsi aloittaa harrastuksen yhdessä kaverin kanssa.
  5. Samaiseen lisätietokenttään voitte myös kirjoittaa muita tietoja lapsestanne, jotka ryhmän vetäjien olisi hyvä tietää.

Käsittelemme kaikkia tietoja luottamuksellisesti. Kokoontumispäivä- ja kaveritoiveet pyrimme toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Linkki ilmoittautumiseen https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenyys.aspx?id=9998930

Mikäli ilmoittautuminen ei linkin kautta onnistu, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Juho Kivelään etunimi.sukunimi@partio.fi

 

Toiminnassa jatkavat partiolaiset ilmoittautuvat sähköpostiin tulevalla linkillä. Mikäli ette ole saaneet linkkiä, otattehan yhteyttä joko omaan lähijohtajaan tai lippukunnanjohtajaan.